DNC Boutique Residence foloseste materiale de ultima generatie in construirea de locuinte. Avem personal specializat care stie sa opereze cu cele mai diversificate materiale. Ne place sa costruim cu pasiune si sa lasam in urma noastra zambete. Clientii nostri ne recomanda.

DNC BOUTIQUE RESIDENCE

Strada Republicii, nr. 83 (14,69 km) 077055 Comuna Ciorogârla, Ilfov
Se spune ca in in paduri oamenii au avut prima lor idee despre arhitectura. Noi am mers mai departe de atat si in paduri am simtit vibe-ul de la care putem transforma dintr-o casa in acasa...
62

Realizari

48

Clienti Fericiti

Detaliile fac mereu diferenta, iar echipa #DNCBoutique stie sa le puna mereu in valoare. Te invitam la discutii ca sa descoperim impreuna cele mai importante dorinte ale tale atunci cand vrei locul tau acasa. Cand sunt intrebat in ce cred, spun ca in arhitectura unei locuinte, acel loc unde urmeaza sa isi gaseasca caminul o familie. La DNC Boutique Residence ne place sa credem ca arhitectura conecteaza prezentul cu trecutul si tangibilul cu intangibilul.

Echipa DNC Boutique Residence

Construim din pasiune si ne place sa transformam orice spatiu in acel sentiment numit acasa.

De unde ne vin clientii

  • Publicitate plin flyere si pliante40%
  • Recomandari directe80%
  • Internet si social media60%
O casă bună trebuie să aibă pierderi de căldură nu mai mari de 40 kWh / m2 pe tot parcursul anului. Indicele U pentru pereți ar trebui să fie de 1,5 W / m2 * K. La construirea unei case noi conform acestui indice, costurile vor crește nesemnificativ în comparație cu construcția tradițională; dar în schimb se va salva o mulțime de bani de-a lungul anilor de funcționare, atunci când veți plăti pentru căldură. Montarea ferestrelor trebuie să fie executată după tehnologia caldă - fără punți termice. Rama și sticla trebuie să aibă un indice U = 0,9 W / m2 * K. In plus, DNC Boutique Residence foloseste cei mai buni furnizori in materie de geamuri termopan.